Current Affairs

Today Current Affairs 18 December 2021 Headline And Quiz

Today Latest Current Affairs

Here are some current affairs questions and their answers are also given here. We wish here that daily will increase the knowledge of current affairs. It will help you to prepare for government exams like SSC, IBPO, PO, RBI, RRB, CTET, TET, BED, etc.

Today Current Affairs Quotations

Q1.When was the 50th Victory Day celebrated?

ANS. 50th Victory Day was celebrated on 16th December.

Q2. Who has released his new book Pride Prejudice and Patrika

ANS. DR. Shashi Tharul

Q3. Which State Has Received The National Energy Conservation Award?

ANS. Rajasthan

Q4. Who Has Recently Release The Book Principal And Practice Of Oncology?

ANS. Jagdish Mukhi

Q5. Which State Has Received RS 700 Crore From Japan Agency For The Deployment Of Tourism?

ANS. Meghalaya

Q6. Who Will Be Awarded The Sports Journalist Federation Of The Medal ?

ANS. Sunil Gavaskar

Q7. President Ramnath Kovind Has Gone On An Official Visit To Which Country?

ANS. Bangladesh

Q8. Which County Has Launched Shijian-6 05 Satellite For Space Exploration?

ANS. China

Q9. Where has the 24th International Seminar Of Platinum Crops Started ?

ANS. Kochi

Q10. Who Has Been Appointed As Brand Ambassador By The Plant-Base Metal Company Gooddot?

ANS. Neeraj Chopra

Q11. Mithila Makhana Of Which State Has Been Given The GI Tag?

ANS. Bihar

Q12. Who Has Been Appointed By The Axis Board As its Non-Executive Director?

ANS. Ashish Kotecha

Q13. Indigo Has Partnered With Which Bank To Lunch A Credit Card?

ANS. Kotak Mahindra Bank

Q14. Who Has Been Chosen As The ICC Player Of Month For The Month Of November ?

Ans. Davis Warner

Q15. Who Has Launched The Khelo India Woman’s Under-21 Hockey League?

Ans. Anurag Thakur

Q16. Which State Government Has Announced The Opening Of 11 New Cybercrime And Economic Crime Police Station?

Ans. Odisha

Q17. Which Country’s Scientist Have Started Testing The First Needless COVID-19 Vaccine?

Ans. Britain

Today Current Affairs 5 December 2021 Headline And Quiz

Today Currant Affairs And Quiz 6 December 2021

Rate this post

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblocker Detected

We Are Not Son Of Bill Gates Disable Your Ads Blocker